Гарантія

Гарантія по закінченню буріння свердловин в Харкові і Харківській області

Гарантія на свердловину

Гарантія на свердловину - зобов'язання Підрядника (Буровий організації) усувати дефекти в випадки їх наявності по першу вимогу клієнта (Замовника) в протягом 5 років експлуатації свердловини. Буріння свердловин Харків

Документом закріплює наші гарантійні зобов'язання є Паспорт на свердловину з мокрою печаткою . У цьому документі також зазначено якого числа свердловина пробурена, її конструкція і особливості.

Репутація компанії з буріння свердловин

Репутація компанії Буріння Схід - громадська думка, що склалася про нашу роботу з буріння свердловин на воду в Харкові, Харківській області та за її межами на підставі наших якостей, достоїнств і переваг. Буріння свердловин Харківська область

Для нас вкрай важливо щоб кожен Клієнт, замовивши у нас буріння свердловини на воду, залишився задоволений тією роботою, яку він довірив нам провести, так як нас надалі будуть рекомендувати. У тому випадку, якщо у Замовника є претензії до виконаної нами роботи, відразу або через певний проміжок часу, для нас справа честі вирішити ці завдання в найкоротший строк.

Ми працюємо на совість, так як це запорука того, що ми будемо на ринку ще довгі роки.

Гарантійний випадок при буріння свердловини на воду в Харкові і Харківській області

Гарантійні випадки при буріння свердловин в Харкові і області найчастіше зустрічаються чотирьох видів:

1. Вода в свердловині пропала - насос качає всуху.

2. Води стало менше - насос не качає той дебіт, який качав раніше.

3. Вода в свердловині помутніла - насос качає каламутну воду жовтуватого, зеленуватого або сірого кольору без твердих домішок.

4. Вода йде з піском - насос качає каламутну воду з дрібнозернистим, середньозернистий, грубозернистим або різно зернистим піском жовтуватого, зеленуватого або сірого кольору.

По кожному з цих пунктів можна написати цілу наукову статтю або дискутувати більше години володіючи тими знаннями, якими володіємо ми. В середньому в рік наша фірма має 1-2% гарантійних випадків в Харкові і Харківській області. Буріння свердловин це складний технологічний процес, який має прихований характер робіт. Виходячи з цього гарантійних випадків повністю уникнути не може ніхто, ми лише робимо все можливе, щоб їх мінімізувати.

Головне, що повинні знати наші Замовники - якщо у Вас є проблема з тієї свердловиною, яку зробила наша фірма, в тому випадкe ви повинні зв'язатися з нашим менеджером, який брав у Вас замовлення. Наша бурова бригада в найкоротші терміни приїде до Вас і вирішить поставлені перед нею завдання за наш рахунок. Буріння свердловин Харків

Своїми силами, або за допомогою грамотних сусідів, або ще гірше грамотних сантехніків не варто пробувати робити якісь дії по ремонту свердловини. Так як після таких спроб, зазвичай, повернути свердловину в попередній стан на порядок складніше.

Замовляючи свердловину у нас ви не ризикуєте довірити буріння вашої свердловини фірмі одноденці. Ми робимо буріння свердловин на воду таким чином, що за свою роботу ми можемо ручатися. Так як наша репутація та добре ім'я для нас значать багато.

Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08