Ціна погонного метра буріння в Харкові і Харківській області

З чого формується ціна буріння свердловини в Харкові і Харківській області?

Ціна буріння малогабаритною буровою установкою в Харкові і Харківській області. Ціна труби

На даний момент ціна погонного метра при бурінні свердловин малогабаритною буровою установкою Харків і Харківська область становить 330 грн.

Наша компанія використовує виключно високоміцний і екологічно чистий матеріал, який не вступає в реакцію з водою і не виділяє феноли, так як гарантувати довговічність свердловини, виконаної дешевою трубою, ми не можемо.

Ми використовуємо виключно пластикові труби з різьбовими з'єднаннями, які маю розтруб. Тому на місці стиків немає слабини. За роки нашої практики буріння свердловин в Харкові і області, нами було перероблено маса свердловин, які були виконані дешевою трубою і, як наслідок, в короткий проміжок часу прийшли в непридатність.

Для нас важливо, щоб Ваша свердловина пропрацювала довгі роки і Вас тільки радувала чистою водою.

Вартість 125Д харчової товстостінної труби на цей час складає біля 150 грн за метр погонний, так як дешеві її аналоги можуть коштувати і до 100 грн за метр погонний.

Цена фильтра, обсыпки и заглушки.

Ціна заводського поліпропіленового фільтра становить 400 грн за метр погонний, даний фільтр є найкращим рішенням, якщо у Вашому випадку оптимально взяти воду з піску. При бурінні свердловин в Харкові і області 80% свердловин є з фільтрами, в інших випадках фільтра встановлювати категорично заборонено. Він не схильний до кальматаціі (забивання дрібними частинками і обростанні глинистими різноманітностями).

Для того, щоб Ваш фільтр захистити від дрібного і пилуватого піску, ми використовуємо виключно гравійний фракційний пісок. Його вартість варіюється від 1500-2000 грн за тонну, на свердловину в середньому йде 150-400 кг. Такий вид обсипання є найкращим, так як, за рахунок самої форми гравійного піску (кругло-овальної), він не може злежуватися сотнями років і пропускає воду завжди за рахунок своєї великої фракції. Недобросовісні бурильники використовують щебінь, гран відсів або НЕ просіяний кварцевий пісок, що в подальшому може звести дебіт свердловини на дуже низький рівень.

В низ фільтрової колони ми встановлюємо спеціальну герметичну заглушку для уникнення попадання піску з низу фільтрової колони. Її вартість становить 250 грн. Маса буровиків не встановлюють заглушки, так як сам монтаж обсадних труб за рахунок неї сильно ускладнюється (труби встановлюються в свердловину, як величезний поплавок). Інші компанії нерідко використовують каналізаційні заглушки, вартість яких становить 15-20 грн.

Для нас важливо, щоб Ваші фільтра продовжували працювати довгі роки і Ваша свердловина не почала "гнати" пісок. І Ваш дзвінок в нашу компанію через деякий проміжок часу обіцяв нам тільки ще одну свердловину, яку ми пробуримо для Ваших близьких і рідних!

Стоимость расходных материалов и форс мажор.

На весь процес буріння свердловини в Харкові або Харківській області йде величезна кількість витратних матеріалів, які входять у вартість погонного метра.

Найдорожчими є побідитові бури (2500-3000 грн) і мотопомпи (7500-9000 грн), їх заміна проводитися раз в півтора - два місяці.

Більш стійкими до важких умов експлуатації є насоси свердловин (3500-4500 грн), електро лебідки (7500-9000 грн.), Мотор-редкутора (8500-10000 грн) їх заміна відбувається з плином 3-4 місяців.

Менш дорогими, але вимагають більш частої заміни, є більш дрібні деталі бурової машини, в тому числі комплектуючі автотранспорту. Заправка автотранспорту бурової машини, заправка мотопомп, попередній виїзд на місце буріння фахівця, теж несуть в собі певну витратну частину.

Інша частина прибутку йде на зарплату співробітникам, розвиток фірми і можливі форс мажори.

Форс мажором в бурінні - гарантійний випадок, який можливий незалежно від компетентності бурового майстра і обізнаності бурової організації про гідрогеологічну ситуацію в Харкові і Харківській області при буріння свердловин.

У випадку, коли ваша свердловина прийшла в непридатність в гарантійний період, наше підприємство бере на себе зобов'язання повернути її в робочий стан за свій рахунок, за умови правильної експлуатації.

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08