Буріння свердловин на воду Харків та Харківська область взимку

Давайте розглянемо плюси і мінуси буріння свердловин Харків і Харківська область взимку.

Чи можливо пробурити свердловину взимку?

Будь-яке будівництво в зимовий період пов'язане з великою кількістю незручностей. Буріння свердловин в Харкові і Харківській області не виняток.

Пробурити свердловину реально, якщо температура повітря не падає нижче 10 градусів. Тобто, в разі екстремальних морозів буріння не проводиться. Головною проблемою при буріння свердловин в Харкові і області взимку є те, що частина обладнання виходить з ладу без попереднього розігрівання теплою водою.

Омани стосовно буріння свердловин в зимовий період в Харківській області та місті Харкові.

Існує хибна думка, що взимку свердловини не бурять, так як вода, яка потрібна для того, щоб піднімати розбурену породу з гирла свердловини (промислове гідробуреніе) просто напросто замерзне. Це не так. Вода, яка знаходиться в русі, не замерзне ніколи, навіть в 30-ти градусний мороз.

Так само поширеною помилкою є те, що бурові організації не працюють взимку. Насправді не працюють лише такі, які не хочуть працювати. Професійні буровики, які знаходяться в розпорядженні компанії Буріння Схід, займаються бурінням свердловин на воду в Харкові і Харківській області круглий рік.

Які плюси при замовленні буріння свердловин в Харкові і Харківській області взимку?

Замовивши у нас буріння Вашої свердловини взимку ви отримаєте істотну знижку на погонний метр свердловини, так як взимку замовлень по бурінню свердловин в Харкові і Харківській області суттєво менше. До початку весни ціни на буріння свердловин істотно зростають.

Як наслідок того, що замовлень в зимовий період на буріння свердловин в Харкові і області суттєво менше, ми працюємо по Харківським цінам в далекому передмісті.

Замовляючи буріння Вашої свердловини взимку ви істотно заощадите ваші гроші і отримаєте високотехнологічну, якісну свердловину, яка до весни буде стояти в півтора рази дорожче.

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08