Буріння свердловини на воду - як вибрати місце?

На теперішній день Людство не володіє технологіями, які можуть без глибинних досліджень визначити місце, де більше води, і тим більше якої вона буде якості.

Пробурити розвідувальну свердловину

Визначити місце буріння свердловини, де буде більше води, без буріння розвідувальної свердловини практично неможливо. Пошук води за допомоги лози (так звана біолокація) - це метод, який дає результат 50/50, т. є. пощастить чи не пощастить.

Ці дані можна отримати використовуючи каратажні установки, попередньо пробуривши розвідувальну свердловину. Визначити орієнтовну глибину і передбачити якість води ми можемо лише відштовхуючись від свого досвіду і знань гідрогеології Вашого району.

Виходячи з нашого досвіду при бурінні свердловин на воду в Харкові і Харківській області, з кожним погонним метром мінералізація води артезіанської свердловини змінюється. З цього випливає, що далеко не завжди твердження є вірним, що чим свердловина глибше, тим краще буде якість води. Тому, замовляючи буріння свердловини на воду у нас, Ви можете розраховувати, що ми Вам запропонуємо пробурити Вашу свердловину в оптимальному місці і на оптимальний водоносний обрій, мінералізація води в якому буде найприйнятнішою для господарсько-побутових потреб.

Буріння свердловини на воду Буріння свердловини на воду Буріння свердловини на воду Буріння свердловини на воду

Вибрати місце буріння свердловини зручне для Вас

Свердловина на воду буриться один раз, а термін служби наших свердловин перевищує 50 років! Тому місце розміщення свердловини повинно бути, в першу чергу, зручним для експлуатації.

- При виборі місця буріння свердловини потрібно відштовхуватися тільки від зручності Замовника.
- При виборі місця, бажано виконати свердловину якомога ближче до місця її майбутньої врізки в будинок, відступивши 2-3 м від будинку.

Щоб реалізувати ці вимоги у нас є все необхідне обладнання і матеріали, які дозволяють нам виконувати буріння свердловини на воду у важкодоступних місцях, які непрохідні для важкої техніки і без шкоди для Вашої ділянки.

Забезпечте собі зручність

Буріння свердловини на воду відносять до будівництва підвищеної складності навіть бурові організації, які мають досвід робіт на тисячах успішно пробурених свердловинах в Харкові і Харківській області, який маємо і ми. Помилки можуть бути. Але за нашу помилку Вам не доведеться платити, так як ми цінуємо нашу репутацію і надаємо на свердловину гарантію.

Гарантія на свердловину - зобов'язання Підрядника (Буровий організації) усувати дефекти в разі їх наявності на першу вимогу клієнта (Замовника) протягом 5 років експлуатації свердловини.

З огляду на всі ризики і можливі форс мажори набагато простіше і дешевше, довірити Вашу свердловину професіоналам!

Який вибрати насос для свердловини?

На який горизонт потрібно пробурити свердловину - піщаник (в народі - на камінь), на пісок або на крейдяний горизонт (на крейда)?

Буріння свердловини на воду - як вибрати місце?

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08