Водопостачання

Водопостачання - подача поверхневих або підземних вод водоспоживачу в необхідній кількості. Інженерні споруди, які призначені для вирішення завдань водопостачання, називають системою водопостачання

Система водопостачання

Система водопостачання - це комплекс пристроїв, що забезпечують прийом води з зовнішнього водопроводу з подальшою її подачею під певним тиском до точок водорозбору, що знаходяться всередині обслуговуємого об'єкта або будівлі.

Крім буріння свердловин в Харкові і Харківській області, наше підприємство займається також системами водопостачання. У тому випадку, якщо Ви замовили буріння свердловин у нас, Ви можете розраховувати на істотні знижки з водопостачання Вашого будинку, котеджу або дачі.

Класифікація водопостачання

Водопостачання можна класифікувати за рядом ознак: водопостачання за цільовим призначенням, водопостачання за способом використання водних ресурсів, водопостачання за способом організації подачі системи водопостачання.

Монтаж водопостачання можна вибрати з металевих, полімерних і металополімерних трубопроводів.

Водопостачання з свердловини

Водопостачання будинку зі свердловини, а саме з артезіанської свердловини. Гарантує дуже високу якість води, так як артезіанські свердловини захищені товщею водоупора від джерел зовнішнього забруднення. У воді відсутні такі домішки, як: солі натрію, важкі метали і хвороботворні бактерії, але в артезіанської води іноді зустрічається двовалентне залізо і солі жорсткості.

Тому потрібно врахувати ймовірну необхідність установки системи очищення і пом'якшення води. У той же час наше підприємство, в силу великого досвіду буріння свердловин в Харкові і Харківській області володіє знаннями як мінімізувати високу мінералізацію води у вашій артскважіні.

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08