Свердловина без електрики у Харкові? Можливо... ?

Чи можливо використовувати свердловину, не підключену до джерела живлення у Харкові? Останнім часом, особливо у зв'язку з частими відключеннями світла у Харкові та Харківській області під час буріння свердловин на воду, наші замовники цікавляться, чи є можливість використовувати свердловину без електрики.

Свердловина без електрики у Харкові – це можливо.

Свердловина без електрики у Харкові? Можливо... ?Відповідь однозначна, звичайно ж, можна. Чимало наших замовників перед тим, як замовити буріння свердловини в Харкові та Харківській області, цікавляться чи можна встановити в свердловину ручну колонку.

Якщо глибина залягання води в свердловині знаходиться не нижче 9 м, то встановити ручну колонку можна, і це буде дійсно не дорога і ефективна конструкція.

Обмеження на свердловину без електрики.

Свердловина без електрики у ХарковіАле проблема полягає в тому, що якщо залягання води в Харкові та Харківській області у більшості свердловин знаходиться на позначці нижче 9 м від рівня землі, у такому разі вартість цієї колонки буде значно вищою.

Так як понад 9 м неможливо створити вакуум, і повітря просто не зможе «штовхнути воду». У цьому випадку встановити ручну колонку при бурінні свердловин у Харкові та Харківській області буде невиправдано дорого. Так як конструкція припускатиме встановлення спеціальних штанг з нержавіючої сталі з рухомими колінами і механічної помпи, як наслідок діаметр свердловини повинен бути більше, ніж 125 мм.

Надійне рішення для свердловини.

Свердловина без електрики у ХарковіЯкщо у Вашій свердловині залягання води розташоване на позначки понад 9 м, то на нашу тверду думку, набагато простіше і дешевше придбати генератор і багаторічний запас палива.

У переважній більшості випадків 2.2 кВт генератор більш ніж вистачає для правильної експлуатації навіть найпотужніших насосів у побутових свердловинах.

Замовивши буріння свердловини з установкою ручної колонки в Харкові в нашій фірмі, ми проконсультуємо вас, яке обладнання має сенс встановити у вашому випадку для отримання максимального ККД.

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08