Буріння артезіанської свердловини

Буріння артезіанської свердловини дає повне забезпечення чистою водою з підземних горизонтів Харкова і Харківської області споживачеві.

Буріння артезіанської свердловини

Артезіанські свердловини бурять пересувними буровими установками або малогабаритними буровими установками (МБУ). Буріння артезіанської свердловини можна виконати мобільними буровими установками. Як правило, буріння артезіанської свердловини здійснюється шарошечні долотами різного діаметру.

Артезіанські водоносні горизонти залягають між двома водотривкими шарами і мають віддалену область харчування - за кілька кілометрів і навіть за десятки і сотні кілометрів, що надійно захищає їх від поверхневого забруднення. Буріння артезіанських свердловин Харків

Виходячи з нашого досвіду при буріння свердловин в Харкові і Харківській області, з кожним погонним метром мінералізація води в артезіанській свердловині збільшується. З цього випливає, що далеко не завжди твердження є вірним, що чим свердловина глибше, тим краще буде якість води. З цього, замовляючи буріння Вашої свердловини у нас ви можете розраховувати, що ми Вам запропонуємо пробурити Вашу свердловину на оптимальний водоносний горизонт мінералізація води в якому буде саме прийнятною для господарсько побутових потреб.

Водоносні горизонти, які зустрічаються при бурінні свердловин Харків і Харківська область

У Харкові та Харківській області при бурінні свердловин на воду зустрічаються такі водоносні горизонти, як Новопокровський, Межигірський, обухівський, бучакський і крейдовий. Буріння свердловин Харків

З підземного прошарку водонапірної проникною гірської породи або таких матеріалів як гравій, пісок, мул або глина можуть бути вилучені підземні води за допомогою буріння артезіанської свердловини. Осадова гірська порода, представлена ​​одним або декількома перешаровующимися підземними шарами гірських порід з різним ступенем водопроникності, називається водоносним горизонтом.

Технологія буріння свердловин на воду

На сьогоднішній день існують різні сучасні способи буріння свердловин. До них можна віднести: Ударно-канатний метод буріння, Обертальне буріння, Процесбуріння шнеками, Буріння з промиванням, Буріння з продуванням. При бурінні свердловин на воду в Харкові і Харківській області найбільш популярним методом є гідробуреніе. Буріння артезіанських свердловин Харків

Різні технології буріння дають можливість вибрати найбільш підходящий метод буріння артезіанської свердловини і застосувати його. Кожен з методів буріння має свої переваги і недоліки. Перевагою методу буріння артезіанської свердловини може бути: коли не потрібно постачати бурові установки глиною і водою, висока швидкість проходки, значно менша в порівнянні з іншими способами енергоємність і енерговитратність і т. п.

Назад
Зв'яжитеся з нами:
*
Питання:
Тисніть:
(066) 028 78 08